✕ Stäng

Snarkskenan SnoreMate – det prisvärda alternativet

Har du besvär av snarkningar? Har du provat allt och ingenting fungerar? Då har du inte provat allt. Läs mer om mjuka och smidiga snarkskenan SnoreMate.

Peter Bräutigam har haft problem med snarkningar sedan 15 år tillbaka. Eller snarare har hans fru haft problem med Peters snarkningar.

slutasnarka_peter2_psHan har prövat dyra snarskenor som han fick gjorda hos tandläkaren men de var mest klumpiga och ohygieniska.

För fyra år sedan prövade han SnoreMates snarkskena och sedan dess har han sovit tyst och lugnt.

Testa om SnoreMate kan fungera för dig. Det tar bara 30 sekunder.

Hos tandläkaren fick Peter betala närmare 6000kr för en snarkskena som han skulle använda i flera år.

-Det kändes ohygieniskt och dessutom passade den inte längre efter att jag fick en ny plomb eller lagade en tand, säger Peter.

SnoreMates bettskena kunde Peter forma själv hemma. Den är mjuk och smidig så han sover bekvämt med den. Den motverkar att underkäken och tungan faller bakåt och täpper till luftvägarna när du sover. Då blir det färre vibrationer i svalg och gom och snarkningarna försvinner.

Läs mer om hur SnoreMate fungerar.

FAKTA OM SNOREMATE

 

SnoreMate är en medicinteknisk produkt som håller underkäken i en framskjuten position och motverkar därigenom snarkning. Den håller länge, cirka 9-12 månader, och kan hjälpa även vid tandpressning och tandgnissling.

 

Flera vetenskapliga studier stödjer användandet av snarkskenor vid snarkning och sömnapné. Läs mer om andra

anti-snark-lösningar här.

Peter använder sig även av Help Stop Snoring munspray som är baserad på naturliga oljor.

-Jag sprayar den tre gånger i svalget innan jag går och lägger mig. Ibland räcker det med bara munsprayen, den är mycket effektiv. Dessutom smakar den så gott. Det är nästan så att jag vill använda den mot dålig andedräkt!

SnoreMates snarkskena är dessutom prisvärd.

-Snarkskenor hos tandläkaren är fruktansvärt dyra. SnoreMates snarkskena kostar en knapp femhundralapp. Jag är absolut nöjd.
Men nöjdast är kanske Peters fru.
-Vi är fortfarande gifta och sover i samma säng!

Här skaffar du din egna SnoreMate

 

Senaste Nytt